sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Ihanien ohjeiden ylitarjontaa

Posti tuo uusia neulelehtiä, eksyn Ravelryyn, Pinterestiin, lempiblogeihini ja muutenkin seikkailemaan tietokoneella... ja uusia ideoita ja ah-niin-ihania malleja on taas päätynyt merkityiksi kasapäin tehtävien listalle. Onko tuttua kenellekään muulle? Ja tämän lisäksi saan päivittäin kuunnella ja jakaa asiakkaiden ihania suunnitelmia, kun etsimme ideoihin parhaita mahdollisia lankoja.

Mistä ihmeestä saisi lisää aikaa toteuttaa edes osan ihanien suunnitelmien listalta? Netissä surffailessa saa tunteen, että muut saavat aikaiseksi vaikka mitä, mutta oma keskeneräisten töiden kasa vaan kasvaa ja kasvaa! Ja tämä siitä huolimatta, että saan työaikana neuloa niin paljon kuin haluan.

Mutta pienet, neulomiseen ryöstetyt hetket kantavat kyllä tulosta - kun ajamme kauppaan, ehdin neuloa jo muutaman kerroksen, kahvilla kaverin kanssa saa myös aikaiseksi vaikka mitä. Ennen nukkumaanmenoa ja heräämisen jälkeen - joku venyttelee, minä neulon! Onkohan kyseessä siis kuitenkin ihan oma saamattomuuteni, jos en saa neuleita valmiiksi? Ja ehkäpä ihan kaikkea ei siltä idealistalta olekaan tarkoitettu toteutettavaksi...

On ihanaa, kun ideoita on saatavilla niin runsaasti. Mutta kaipa täytyy opetella poimimaan ne kaikkein parhaimmat. Ja kyllähän se on niin, että aika riittää siihen, minkä oikeasti haluan tehdä.
Eli on aika siirtyä puikkoihin ja saada seuraava työ askeleen eteenpäin!

                                                                  Pieni osa idealähteistä
                                                                      (ja näitä riittää!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti