tiistai 20. tammikuuta 2015

Tänä vuonna aloitan joululahjat ajoissa!

Pitkin syksyä myymälässä kuulee ihania suunnitelmia, mitä kävijät ovat miettineet neulovansa ja virkkaavansa joululahjaksi läheisilleen. Mahtavia ideoita, joiden ansiosta myös oma 'to knit'-listani pitenee ja pitenee. Katselen hyllyjä ja mietin, mikä lanka sopisi mihinkin työhön ja kenelle neuleen tekisin.

Jossain vaiheessa kyllä tajuan, että aika kuluu ja suurin osa lahjoista on edelleen aloittamatta. Tänä iltana, huomenna, ensi viikonloppuna - juuri niin, viikonloppuna on aikaa! Ja hups, tulikin jotain muuta ja tuokin vanha neule pitäisi saada valmiiksi...

Ja niin joulu tuli ja meni ja suurin osa suunnitelmista on edelleen suunnitelmia. Tammikuun alussa mieleen hiipii ajatus, että TÄNÄ VUONNA ALOITAN KYLLÄ LAHJAT AJOISSA! Miten kivaa onkaan, kun maaliskuussa on jo ihana huivi ja lapaset valmiina, kohdekin tiedossa. Voi sitä onnen määrää, jos näin olisikin!

Jotta asiat toteutuisivat edes joskus suunnitellusti, niistä kannattaa tehdä julkisia - eli kuten tässä kirjoituksessa. Apuun kannattaa myös pyytää kohtalotovereita (ellette te kaikki ole niitä, ketkä saavat kaikki suunnitelmat toteutettua).

Siispä: Pyöröpuikossa alkaa lauantaina 24.1.2015 klo 13-15 jouluun asti kestävä projekti, jossa aloitetaan lahjojen teko ajoissa! Tavataan kerran kuussa, tsempataan toisiamme ja juhlitaan, kun lahjat ovat kerrankin jouluksi valmiina. Miten on - hyppäätkö mukaan haasteeseen? 
Tästä voisi olla helppo aloittaa...saisi jotain heti nopeasti valmiiksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti