sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Tinna, Saila ja Henna tässä, terve!

Väsäsimme itsellemme nimilaput - neuloen tietenkin! Saammeko siis esittäytyä?


Tinna on Pyöröpuikon omistaja ja lähes aina paikalla. Opettaja, joka pitkien pohdintojen jälkeen lähti opiskelemaan uutta ammattia ja valmistui muutama vuosi sitten neulekisälliksi. Saman tien tapahtui hyppy Pyöröpuikon puikkoihin. Tinna rakastaa lankoja, neulomista ja laajasti muitakin käsitöitä, päiväunia ja omaa perhettä. Eli jos Sinisellä sohvalla joku nukkuu kesken päivän niin se on Tinna!

Saila on ollut Pyöröpuikossa melkein alusta asti. Saila on nopea ja taitava neuloja, joka toteuttaa monet puodilla olevat mallineuleet ja Tinnan päästä pulppuavat ideat. Kudonta-artesaani on tainnut vaihtaa mattopuut puikkoihin! Sailalla on oma blogi Sukkasillaan

Henna on tutustumassa lankakaupan elämään kevään ajan. Henna on erikoistunut sukkiin ja huopatossuihin. Hennalta sujuu sähköinen maailma kuin sukan neulominen ja Henna onkin varsinainen blogiekspertti Tinnalle ja Sailalle. Henna pitää Lankahelvetti -blogia.

Toisinaan puodilla on myös Joel, mainio lankamiehemme. Joel on koulussa neulonut sukat ja huivit eli neulominen ei ole täysin vierasta hänellekään.

Tule moikkaamaan meitä! Muista ottaa neule mukaan ja istahda Siniselle sohvalle!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalle kaupalle, jossa työskentelee kiva porukka. Olisittepa lähempänä, niin poikkeaisin sohvallenne ja hypistelemään lankoja. Teillä on ihana työ.

    VastaaPoista
  2. Hienot ja persoonalliset nimikyltit! 😊

    VastaaPoista