keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Jännitystä puikoissa

Kyllä, nyt on jännitystä ilmassa. Olen lähdössä ensimmäistä kertaa Lankamessuille Saksaan maistelemaan neulemaailman menoa! Ihanaa, jännää ja olo odotusta täynnä!

Matkalle lähtiessä on tietenkin tärkeää, että mukaan pääsevä neuletyö on valittu huolella... sitä tulee neulottua tälläkin reissulla autossa, lentokentällä, lentokoneessa ja junassa. Neulevaihtoehdot ja langat käyvät läpi omat pääsykokeensa, ja lopulta matkaan valikoituu kaikkein sopivin juuri tälle matkalle. Puupuikot ovat tietenkin ainoa oikea valinta, joka läpäisee kaikki tarkastukset (ja onneksi ne ovat ehdottomat lempparini!). Kerä ei saa olla liian suuri, mutta sellainen, että se riittää, kunnes matkalaukusta saa uuden kerän. Ja ensimmäiset kerrokset on jo neulottu, että työ alkaa hyvillä mielin kotipihalta startatessa.

Niinpä, siinä tärkeimmät pohdinnat matkalle lähtiessä. Kun neuleasiat ovat kunnossa, muutkin asiat hoituvat hyvin. Ja sitten voi alkaa pyöritellä ajatuksissa lähestyvien messujen ihmeitä ja uutuuksia. Niistä sitten myöhemmin =)

Ja tässä vielä - tadaa - mukaan pääsevät langat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti