sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Valmiiksi saamisen riemu

Olen neuloja, jolla on monta työtä samaan aikaan neulottavana. Ihailen kovasti heitä, jotka hankkivat yhdet langat, neulovat työn valmiiksi ja siirtyvät sitten seuraavaan neuleeseen. Mutta yrityksistä huolimatta se vain ei ole minun tapani neuloa.

Rakastun lankoihin ja haluan niitä ympärilleni. Katselen ja inspiroidun niistä ja hiljalleen kerät alkavat muuntautua neuleeksi. Kun jokin neule on hyvässä (tai toisinaan huonossa) vauhdissa, inspiroi jokin toinen lanka ja taas sitä mentiin! En myöskään jaksa koko ajan neuloa samaa työtä vaan samana päivänä saatan neuloa monia eri töitä -vaihtelu on vaan kivaa, enkä halua stressaantua keskeneräisistä töistä.

Ja niitä keskeneräisyyksiä riittää - puodilla on yleensä kaksi tai kolme työtä, autossa yksi ja kotona viidestä kahdeksaan. Mielialasta riippuen on siis mistä valita.

Mutta toisinaan on niitä aikoja, jolloin töitä valmistuukin. Se on ihanaa ja riemukasta ja saan taputtaa itseäni olkapäälle. Viime viikolla valmistui kolme neuletta ja tässä niistä yksi. Tämä on huivi, joka lähti lankoina mukaan Kölnin messuille ja viimeisteltiin sitten kotona =) Tämän valmistuttua taputtelin itseäni kovasti olalle, niin mieluinen huivi ja sen värit ovat!

                                        Malli         Drachenfels / Melanie Berg
                                                        http://www.ravelry.com/patterns/library/drachenfels
                                        Langat      Austerman Step Classic (tummanharmaa)
                                                        teetee Helmi  (vaaleanharmaa)
                                                        Sandnesgarn Lanett Baby Ulla  (keltainen)

     Melanie Bergin Ravelry-sivuilta löytyy muitakin kivoja huiveja, kannattaa käydä kurkkaamassa.              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti